banner Pieter Konijn

Nieuws - Op locatie

 • oplocatie_Vue_Enschede_©_BarcodeArchitects_01
  Op locatie 06 maart 2018 - Jeroen Huijsdens

  Vue Enschede enkele maanden uitgesteld

  Enschede kan zich opmaken voor een flinke uitbreiding van het aantal bioscoopschermen in de stad. De geplande opening van de nieuwe bioscoop van Vue is echter wel met enkele maanden uitgesteld. Vue Enschede gaat naar verwachting nu in 2019 open.

  Lees verder
 • Op locatie Vue Den Bosch-1
  Op locatie 19 februari 2018 - Mark van den Tempel

  Closing Night Vue Den Bosch druk bezocht

  Vandaag start de grote renovatie van Vue Den Bosch, waardoor de bioscoop enkele weken gesloten zal zijn. Zondagavond konden bezoekers tijdens een speciaal georganiseerde Closing Night afscheid nemen van de oude situatie. Ruim 700 bezoekers kwamen af op de feestelijke avond waarbij ze getrakteerd werden op gratis popcorn en drankjes.

  Lees verder
 • Op locatie Vue Den Bosch
  Op locatie 08 februari 2018 - Mark van den Tempel

  Vue Den Bosch dicht wegens verbouwing

  Vanaf maandag 19 februari gaat Vue Den Bosch ruim een maand dicht wegens een ingrijpende verbouwing. De bioscoop zal heropenen met een innovatie, maar de bedrijfsleiding houdt de exacte veranderingen nog even onder de pet als verrassing.

  Lees verder
 • pick n mix bioscoopstoel
  Op locatie 07 februari 2018 - Jeroen Huijsdens

  Albert Jan Vos keert terug met nieuwe bioscoop in Meppel

  Voormalig bioscoopondernemer Albert Jan Vos keert terug in de bioscoopsector. Hij wordt aan het einde van het jaar de exploitant van de nieuwe bioscoop Luxor in Meppel.

  Lees verder
 • pick n mix bioscoopstoel
  Op locatie 24 januari 2018 - Jeroen Huijsdens

  Opfrisbeurt voor Cinecenter

  De Amsterdamse arthousebioscoop Cinecenter wordt aangepakt. Aan het begin van het nieuwe jaar is men begonnen met een verbouwing die in fases plaatsvindt. Eerst worden alle zalen onder handen genomen.

  Lees verder
 • Op locatie Bloody Marie
  Op locatie 18 januari 2018 - Mark van den Tempel

  Start opnamen nieuwe film Guido van Driel

  Regisseur en striptekenaar Guido van Driel begint deze week met de opnamen voor zijn tweede lange speelfilm. Voor Bloody Marie zal Van Driel tot half maart filmen op de Amsterdamse Wallen. De regisseur oogstte internationale waardering met zijn debuut, De wederopstanding van een klootzak.

  Lees verder
 • oplocatie_Euroscoop_DenHaag_ForumArchitecten
  Op locatie 18 januari 2018 - Jeroen Huijsdens

  Raad van State zet licht Euroscoop Ypenburg op groen

  De bouw van de nieuwe Euroscoop-bioscoop in Ypenburg lijkt door te kunnen gaan. De Raad van State heeft gisteren een uitspraak gedaan in de zaak die was aangespannen door vastgoedexploitant Unibail Rodamco over het bestemmingsplan van de gemeente Den Haag. De Raad ziet geen reden om de bouw tegen te houden.

  Lees verder