banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Camera sluit, Wolff verhuist

19 januari 2015

Het hoofdkantoor van Wolff Bioscopen gaat verhuizen. Het bedrijf dat nu nog gevestigd is in het vertrouwde kantoor van bioscooponderneming Wolff aan de Oudegracht 154 in Utrecht, neemt eind februari tijdelijk zijn intrek op de tweede etage van het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein 6 in Utrecht.
De verhuizing is het gevolg van het feit dat de Utrechtse bioscoop Camera per 16 maart de deuren zal sluiten omdat de eigenaar van het pand de huur per 1 april van dit jaar heeft opgezegd. Het boven de bioscoop gelegen hoofdkantoor van Wolff Bioscopen verhuist daarom per eind februari naar een nieuwe, tijdelijke locatie. De nieuwe locatie brengt het bedrijf dichterbij de vestigingslocatie van het bij de Jaarbeurs te verrijzen multiplex van de onderneming. Bij de realisering van deze bioscoop is het de bedoeling dat het hoofdkantoor daarin gehuisvest zal gaan worden.
Per 2 maart zal Wolff Bioscopen ook een nieuwe naam aannemen. Vanaf dat moment wordt de naam Kinepolis Nederland gebruikt.
Met het vertrek van de bioscooponderneming uit het pand aan de Oudegracht wordt er weer een hoofdstuk bioscoopgeschiedenis afgesloten. De firma Wolff was er al sinds de jaren dertig te vinden.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN