banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Cinema Gold in Veldhoven vervroegd open

23 december 2016

De opening stond gepland voor begin 2017, maar Cinema Gold in Veldhoven opent vandaag haar deuren al. De bouw, de inrichting en de oplevering van de nieuwe bioscoop verliepen voorspoediger dan verwacht. Daarom kan het theater al voor de belangrijke feestdagen open.

Cinema Gold is een luxe servicebioscoop met vier zalen en circa 500 stoelen in het centrum van Veldhoven. Het theater is onderdeel van bioscooponderneming RSB Cinemas die wordt gerund door bioscoopondernemer Han Wolf. RSB Cinemas heeft ook bioscopen in Malden, Houten, Wijchen, Uden en Beuningen. De dagelijkse leiding van Cinema Gold in Veldhoven is in handen van theatermanager Michiel van de Wiel.

De nieuwe bioscoop is het eerste theater in Europa dat is uitgerust met alleen maar high-end laserprojectoren. In alle vier de zalen is een Flagship laserprojector van Barco uit de DP4K serie geïnstalleerd. De zalen hebben daarnaast allen een 7.1 kanaals geluidssysteem.

Bezoekers van de servicebioscoop kunnen er voor kiezen kaartjes te kopen voor de zaal of het balkon. In de zalen zijn naast fauteuils ook love seats geplaatst. Op de balkons is het aantal fauteuils beperkt gehouden om de exclusiviteit te creëren. Voor en na de voorstelling kunnen balkongasten ook wat eten en drinken in de Club Lounge van de bioscoop.

Artist impression Cinema Gold in Veldhoven. BOB Interieur & Architectuur.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px