banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

CineMec Nijmegen officieel van start

16 maart 2016

Gisteravond is onder grote belangstelling van publiek en genodigden CineMec Nijmegen officieel van start gegaan. Commissaris van de Koning de heer C. Cornielje verrichtte de opening. 

Ter gelegenheid van de opening organiseerde CineMec 's middags een uniek event met de titel 'De kracht van Gelderland'. De avond had een cultureel karakter. Men kon genieten van uiteraard film, een live event, opera, toneel, kunst en muziek.

CineMec Nijmegen is evenals CineMec Ede en CineMec Utrecht het nieuwe multifunctionele complex dat voortkomt uit het brein van bioscoopondernemer Gerben Kuipers. Het complex telt acht zalen met totaal 1.816 stoelen. In de grootste zaal kan de vloer omhoog waardoor er een extra beursvloer ontstaat. 

Aan de snelweg, met een eigen parkeerterrein, op een unieke locatie heeft Nijmegen er een nieuwe hotspot bij voor filmvertoning en meer. 

CineMec Nijmegen Opening Opening CineMec Nijmegen

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)