banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

CineMec Utrecht feestelijk van start

22 september 2015

De officiële opening was al afgelopen vrijdagavond, maar gisteravond gingen tal van genodigden en BN'ers over de blauwe loper van CineMec Utrecht. Zij woonden er de première bij van de prachtige natuurfilm Holland, natuur in de delta, de nieuweproductie van de makers van De nieuwe wildernis.Vrijdagavond verrichtten directeur Gerben Kuipers en wethouder Kees Geldof de officiële filmische openingshandeling, maar nu was er dan gelegenheid om sterren te bekijken op de blauwe loper die speciaal was uitgerold voor de première van Holland, natuur in de delta. Actrice Carice van Houten, die in de film de stem van het water vertolkt, moest helaas verstek laten gaan. Wel aanwezig was het Metropole Orkest dat live de prachtige muziek van de film ten gehore bracht.

Waylon zong I am the water, de titelsong van de film. Mezzosopraan Tania Kross en accordeonist Tuur Florizoone completeerden op muzikale wijze de geweldige avond in het gloednieuwe CineMec De Sterrenkijker in Utrecht. Holland, natuur in de delta gaat aanstaande donderdag in tal van Nederlandse bioscopen in première en wordt uitgebracht door Dutch FilmWorks. 

Clip CineMec Utrecht (klik hier)

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)