banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

CineMec Utrecht warmt publiek vast op

15 december 2014

CineMec Utrecht wil het publiek in Leidsche Rijn en omgeving nu alvast bekend maken met het feit dat men vanaf de zomer van 2015 in de in aanbouw zijnde bioscoop terecht kan. Daarom biedt CineMec vanaf donderdag 18 december in een tijdelijke bioscoop al een voorproefje.

In Vredenburg Leidsche Rijn worden dagelijks vijf voorstellingen van enkele kerstfilms, waaronder Wiplala, Mees Kees op de planken, Annie en Gooische vrouwen 2. Omdat de nieuwe bioscoop zich ook op andere vormen van aanbod gaat toeleggen vertoont men op 31 december een oudejaarsgala van de Berliner Philharmoniker vanuit de Philharmonie in Berlijn en geeft natuurfotograaf Frans Lanting op 25 januari onder de titel The Art of Seeing een multimediale lezing over zijn carrière en natuurfotografie.

CineMec Utrecht, ook wel De sterrenkijker genoemd, krijgt zeven bioscoopzalen en in totaal 2.000 stoelen. Op het dak van bioscoop CineMec komt een groot dakterras met uitzicht op de skyline van Utrecht. De bioscoop verrijst aan het Berlijnplein, direct naast de A2 bij Utrecht. Hier komt straks één van de uitgaanspleinen van Leidsche Rijn Centrum. Men streeft ernaar de bioscoop te openen voordat de Tour de France in de Domstad van start gaat.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN