banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Closing Night Vue Den Bosch druk bezocht

19 februari 2018

Vandaag start de grote renovatie van Vue Den Bosch, waardoor de bioscoop enkele weken gesloten zal zijn. Zondagavond konden bezoekers tijdens een speciaal georganiseerde Closing Night afscheid nemen van de oude situatie. Ruim 700 bezoekers kwamen af op de feestelijke avond waarbij ze getrakteerd werden op gratis popcorn en drankjes. 

Met een speciale loterij konden de aanwezigen kans maken op een bioscoopstoel uit een van de te renoveren zalen. Directeur Ron Sterk was aanwezig om de winnaars te feliciteren. De opbrengst van de Closing Night is bestemd voor Stichting Bio Vakantieoord. In april wordt Vue Den Bosch met een groot feest heropend. Hoe de bioscoop eruit komt te zien, houdt Vue nog even geheim. Via de Facebookpagina van Vue Den Bosch worden nieuwsgierigen op de hoogte gehouden.

Ron Sterk feliciteert winnaar Milan Schraal / Jelle Draper

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180