banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Dit weekend heropent Kinepolis Groningen

18 maart 2016

Kinepolis Groningen is verbouwd en dat moet gevierd worden. Daarom is er vanaf vandaag een feestelijk heropeningsweekend gepland. Vooral zaterdag aanstaande wordt interessant, want dan kan het publiek de hele dag gratis een blik achter de schermen van de vernieuwde multiplex werpen.

Vanaf tien uur ’s ochtends zijn er elk uur rondleidingen door het theater met uitleg over bioscooptechniek. Ook zal in het kader van Groningen Open Stad elk uur gratis een bijzondere sportdocumentaire worden vertoond in een van de zalen. Dit zijn telkens afleveringen uit de reeks Fox Sport Doc en gaan over opmerkelijke gebeurtenissen rondom FC Groningen, zoals de KNVB-bekerwinst in 2015 of de gestaakte wedstrijd Groningen-Telstar uit 1979.

Drankjes zijn deze dag slechts een euro. Kinepolis Groningen telt tien moderne bioscoopzalen, en kan met haar ruime parkeervoorzieningen en de uitstekende bereikbaarheid naast het NS-station een breed publiek uit zowel de stad als de provincie Groningen bedienen.

foto: Klaar voor actie: Kinepolis Groningen (Kinepolis) 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird