banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Drie zalen extra voor Arcaplex Spijkenisse

19 juni 2017

Een breder filmaanbod, meer luxe en hapjes en drankjes. Met de bouw van drie extra zalen hoopt Arcaplex Spijkenisse een ‘hoogwaardiger filmbeleving’ te kunnen bieden. De bouw start volgende maand.

Arcaplex de bioscoop van Spijkenisse bestaat momenteel uit zes zalen. Daar komen er, aan de achterzijde, drie bij. In iedere nieuwe zaal is plek voor 50 tot 70 bezoekers. Ook zal er meer ruimte zijn, bredere stoelen en als daar behoefte aan is kunnen er voor de film aanvangt hapjes en drankjes worden besteld.

De verbouwing begint naar verwachting in de tweede week van juli. Er zullen tegelijk ook delen van de bestaande bioscoop worden gemoderniseerd. Na de zomervakantie wordt tevens overgestapt op een nieuw reserveringssysteem. In december gaan de drie nieuwe zalen open.

Eigenaar Sven Rump is blij met de aanpassingen: ‘Film is beleving. Met de uitbreiding en de verbouwing krijgen de bezoekers een nog hoogwaardiger beleving. Wij zijn er trots op dat de nieuwe zalen bijvoorbeeld worden uitgerust met laserprojectie.’

Arcaplex in Spijkenisse ontvangt jaarlijks ruim 275.000 bezoekers. De bioscoop wordt behalve voor filmvertoningen ook gebruikt voor evenementen en bijeenkomsten.

 

Het ontwerp van de nieuwbouw van Arcaplex, de bioscoop in Spijkenisse.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 1
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
M v Doorne 29-09-2017 om 17:35 uur
Een aantal jaren geleden was er al een aanvraag, het mocht niet vanwege de slappe bodem ivm. huizen op de Hoogwerfsingel welke niet onderheid zijn en de groenvoorziening . Is dit ineens van tafel geveegd?
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN