Girls Trip
NIEUWS - Op locatie

Drie zalen extra voor Arcaplex Spijkenisse

19 juni 2017

Een breder filmaanbod, meer luxe en hapjes en drankjes. Met de bouw van drie extra zalen hoopt Arcaplex Spijkenisse een ‘hoogwaardiger filmbeleving’ te kunnen bieden. De bouw start volgende maand.

Arcaplex de bioscoop van Spijkenisse bestaat momenteel uit zes zalen. Daar komen er, aan de achterzijde, drie bij. In iedere nieuwe zaal is plek voor 50 tot 70 bezoekers. Ook zal er meer ruimte zijn, bredere stoelen en als daar behoefte aan is kunnen er voor de film aanvangt hapjes en drankjes worden besteld.

De verbouwing begint naar verwachting in de tweede week van juli. Er zullen tegelijk ook delen van de bestaande bioscoop worden gemoderniseerd. Na de zomervakantie wordt tevens overgestapt op een nieuw reserveringssysteem. In december gaan de drie nieuwe zalen open.

Eigenaar Sven Rump is blij met de aanpassingen: ‘Film is beleving. Met de uitbreiding en de verbouwing krijgen de bezoekers een nog hoogwaardiger beleving. Wij zijn er trots op dat de nieuwe zalen bijvoorbeeld worden uitgerust met laserprojectie.’

Arcaplex in Spijkenisse ontvangt jaarlijks ruim 275.000 bezoekers. De bioscoop wordt behalve voor filmvertoningen ook gebruikt voor evenementen en bijeenkomsten.

 

Het ontwerp van de nieuwbouw van Arcaplex, de bioscoop in Spijkenisse.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner Cinejobs 240x180px
BELLA-DONNAS_HFN_240x180px
The_Beguiled_240x180
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
WebBanner_FBTS_2017_versie2_print
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
InBlue_HFN_240x180