banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Eerste Kinepolis bioscoop in Nederland een feit

29 januari 2016

Vandaag opent de Kinepolis Group officieel de deuren van Kinepolis Enschede. Hiermee is het voormalige Wolff CineStar het eerste complex dat in Nederland de naam Kinepolis gaat dragen. 

De bioscoop heeft de afgelopen maanden een flinke metamorfose ondergaan. De tien zalen van het complex zijn voorzien van een nieuw interieur en door de vernieuwde selfservicehorecashop hoopt men de bezoekers snel te kunnen bedienen. Met de heropening vandaag wordt ook meteen de website www.kinepolis.nl gelanceerd.

Theatermanager Suzy Horemans en haar team staan klaar om vandaag en komend weekend de heropening uitgebreid te vieren met veel acties en activiteiten voor de bezoekers.

Dordrecht en Groningen

Op 17 februari zal de officiële opening plaatsvinden van de eerste nieuw gebouwde Kinepolis bioscoop: Kinepolis Dordrecht. Het complex heeft zes zalen en gaat plaats bieden aan 1.200 bezoekers.

In navolging van Enschede en Dordrecht wordt er nu ook hard gewerkt om in Groningen in maart de verbouwing rond te hebben van Kinepolis Groningen. 

kinepolis enschedeVandaag opent de eerste Kinepolis in Nederland haar deuren

 

 

 

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN