banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Euroscoop Maastricht geopend

21 juni 2014

Gisteravond vond in Maastricht de opening plaats van Euroscoop Maastricht. Dat gebeurde met een toespraak van Euroscoopdirecteur Luc van de Casseye en de burgemeester van Maastricht Onno Hoes. Ter gelegenheid van de opening was er een premièrevertoning van de thriller The Two Faces of January.

Euroscoop Maastricht is gevestigd in het pand waar voorheen Pathé Maastricht in was gevestigd. Die exploitant besloot echter geen verlenging van het huurcontract aan te gaan en elders in de stad over te gaan tot nieuwbouw. De Belgische bioscooponderneming Euroscoop besloot daarop het pand en de nabijgelegen parkeergarage te kopen en daarmee - na Tilburg - een tweede vestiging in Nederland te beginnen.

Euroscoop Maastricht telt zes zalen met in totaal 1.360 stoelen. De boeking wordt verricht door Eerste Theater Programmatie, beter bekend als ET.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px