banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Euroscoop Schiedam geopend

12 oktober 2017

Euroscoop Schiedam

April vorig jaar begon in Schiedam de bouw. Gisteravond vond de officiële opening plaats. Met Euroscoop Schiedam is de regio Rotterdam een nieuwe bioscoop rijker.

Het was Euroscoop-directeur Luc Van De Casseye zelf die de openingshandeling verrichtte in aanwezigheid van genodigden. Hij deed dat door samen met een Marilyn Monroe lookalike een groot rode lint door te knippen, wat de ‘deur’ naar de bioscoop deed openen.

Euroscoop Schiedam is een royale bioscoop met zo’n 2.600 stoelen. De in totaal elf zalen liggen aan weerszijde van het centrale, brede gangpad en zijn groot en royaal qua opzet. Dat geldt ook voor de reusachtige entree. Het theater beschikt over drie 3D-zalen. Een zaal is uitgerust met een Dolby Atmos geluidssinstalatie en een zaal met Barco’s Flagship laserprojector. De overige zalen hebben allen een Smart laserprojector van Barco.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN