banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Films kijken op het dak van CineMec

07 juli 2016

En dat heet: Rooftop Cinema Utrecht. Vanaf morgen worden bij CineMec op het eigen dakterras films vertoond.  Het uitzicht over de skyline van de Domstad krijg je er gratis bij.

Bij goed weer wordt er van 8 juli tot en met 30 september iedere avond een film gedraaid. In de weekenden is er ook livemuziek. Door de speciale filmthema’s krijgt elke avond een bijzondere invulling. Op het programma staan filmtoppers van het afgelopen jaar (Spectre, The Martian en The Hunger Games: Mockingjay – Part 2), muziekfilms (Purple Rain) en klassiekers (Casablanca, Psycho). Ook  zullen er voorpremières plaatsvinden van grote titels als Jason Bourne, Absolutely Fabulous: The Movie en Café Society (de nieuwe Woody Allen).

Vanwege de buitenlucht en de (hopelijk) fonkelende sterrenhemel staan ook space-gerelateerde films als Interstellar, Star Wars: The Force Awakens en Gravity op het programma, net als de première van Star Trek Beyond. Op zaterdag treedt er tijdens de Saturday Night Special een dj of liveband op.

Bij slecht weer gaat Rooftop Cinema niet door, maar kunnen bezoekers naar een andere reguliere film in één van de CineMec-zalen. Of naar een andere filmavond op het dakterras.

Rooftop Cinema in CineMec Utrecht: van 8 juli tot en met 30 september (film start om 22.00 uur).
Voor info en tickets: www.cinemec.nl/content/rooftop-cinema/

 

Rooftop Cinema op het dakterras van CineMec in Utrecht / Foto: CineMec

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN