banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Gouda viert officiële opening Cinema Gouda

15 december 2014

In Gouda voltrekt zich vanavond de officiële opening van Cinema Gouda. De nieuwe bioscoop is al sinds 16 oktober open voor het publiek, maar de officiële opening moest nog plaatsvinden. Bezoekers krijgen vanavond geen premièrefilm voorgeschoteld, maar een kort programma zodat er daarna nog 'voldoende gelegenheid is om het gebouw zelf te ontdekken', zo valt te lezen op de uitnodiging. Cinema Gouda heeft zes bioscoopzalen met in totaal 837 stoelen. Zaal 1 is de meest exclusieve zaal met 38 speciale VIP-stoelen en een Dolby Atmosgeluidssysteem. 

Cinema Gouda wordt geëxploiteerd door de Stichting Schouwburgcomplex Gouda, de partij die onder andere ook de Goudse Schouwburg runt. De dagelijkse leiding is in handen van bedrijfsleider Rafe Aarents. Aarents rapporteert aan Nel Oskam, directeur van de Stichting Schouwburgcomplex Gouda.
In de nieuwe editie van Holland Film Nieuws, die deze week verschijnt, staat een interview met bedrijfsleider Rafe Aarents.

Artist impression Cinema Gouda.

Artist impression Cinema Gouda.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180