banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Heropening Filmhuis Bussum

06 september 2016

Donderdag 1 september vond de feestelijke heropening plaats van Filmhuis Bussum. Of liever gezegd van de nieuwe foyer en bar van het filmhuis in hartje Gooi. Wethouder Miriam van Meerten van Gooise Meren verrichtte de opening samen met stichtingsvoorzitter Hans van der Ree en directrice Janine Beulink.

Filmhuis BussumDe nieuw bar in Filmhuis Bussum.

In de afgelopen periode is hard gewerkt om het theater zo te verbouwen dat het de groeiende groep bezoekers beter kan bedienen. Met name de foyer, die te weinig ruimte bood om de bezoekers een prettige voor- en nazit te bieden, diende te worden aangepakt. De bar werd verbouwd om het bedieningsgemak flink te verbeteren.

Tijdens de verbouwing bleek dat ook de stoelen in het twee zalen tellende theater, die hard aan vervangen toe waren, niet meer gerepareerd konden worden. Om financiering daarvoor te vinden werd een crowdfundingactie opgezet. Die bleek zo succesvol dat de 108 stoelen in de grote zaal en de 36 stoelen in de kleine zaal konden worden vervangen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Dorst_HFN