banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Heropening Kinepolis Almere

28 november 2017

Morgen vindt in Almere de feestelijke heropening plaats van de Kinepolis-bioscoop. De afgelopen tijd is het theater op diverse fronten vernieuwd en in de herkenbare Kinepolis-stijl gegoten. Het theater is wel opengebleven.

De zalen zijn van nieuwe stoelen voorzien. Daarnaast zijn er nieuwe ticketautomaten neergezet en zijn er in de foyer nieuwe zitgedeeltes gecreëerd waar het publiek zich kan ophouden voordat het de zalen ingaat. Een ander nieuw Kinepolis-element is de selfservice shop.

Theatermanager Peter de Baaij: ‘We zijn heel trots op het resultaat en willen alle bezoekers bedanken voor hun geduld en begrip tijdens onze verbouwing de afgelopen weken.’

De bioscoop in Almere was eerder het vlaggenschip van Utopia voordat die bioscoopgroep in 2015 werd overgenomen door Kinepolis. Kinepolis Almere telt acht zalen en ruim 2.200 stoelen.

Ook de bioscoop in Emmen van Kinepolis wordt momenteel vernieuwd. De buitenkant is daar al onder handen genomen. Het interieur wordt in het nieuwe jaar aangepakt.

Kinepolis is eerder dit jaar aan de bouw begonnen van de nieuwe bioscoop in 's-Hertogenbosch. Kinepolis Den Bosch - zeven zalen en 1.000 stoelen - wordt het zestiende theater van de Belgische bioscoopgroep in Nederland.

Foto's Kinepolis Almere nieuwe stijl.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px