banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Hoogste punt voor Pathé Zwolle

29 maart 2016

Een bijzondere dag vandaag voor de nieuwbouw van Pathé Zwolle: het hoogste punt werd bereikt. De bioscoop moet eind dit jaar open gaan.

Directeur Laugen Nielsen hield vanmiddag om 13:00 een korte speech, waarna de werklieden een lunch en een goodiebag aangeboden kregen. De nieuwe bioscoop in het ontwikkelingsgebied Katwolderplein krijgt negen zalen met in totaal 1.555 stoelen en beschikt over een ruime parkeergarage. Dolby Atmos-geluid en 4k-projectie zullen aanwezig zijn. Vastgoedontwikkelaar Epicurus, verantwoordelijk voor de stijlvolle nieuwbouw in Arnhem en Maastricht, is ook uitvoerder in Zwolle.

Met de oplevering van Zwolle houdt Pathé het gaspedaal van de vernieuwing stevig ingedrukt. Afgelopen oktober en november opende het concern bioscopen in respectievelijk Arnhem en Maastricht, en voor volgend jaar staat de opening van een multiplex met zeven zalen gepland in Leeuwarden.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie