banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

JT Bioscopen: in 2016 complete switch naar Vue stijl

06 januari 2016

In 2016 worden alle JT bioscopen volledig getransformeerd naar Vue. Nog voor het eind van dit jaar krijgen alle eenentwintig  bioscopen een nieuwe huisstijl en inrichting volgens Vue concept. De allereerste Vue bioscoop wordt het nieuwe complex in Alkmaar.

Dit multiplex met zeven zalen en 1.530 stoelen opent de deuren op 14 februari. Daarna volgt de metamorfose van de overige twintig bioscopen. Met de nieuwe inrichting krijgen alle bioscopen ook VIP seating.

In een persbericht zegt directeur Ron Sterk over de grootscheepse transformatie: 'Anno 2016 is multitasken in entertainment niet meer weg te denken en is het nóg belangrijker een omgeving te creëren waarbij de bezoeker zo min mogelijk wordt afgeleid en zich helemaal kan overgeven aan de beleving. Met de rebranding van Vue spelen we hier op in en onderscheiden we ons in deze concurrerende entertainment markt.’

Het Britse Vue, het grote concern dat tot de top vijf van bioscoopketens in de wereld behoort, nam vorig jaar JT Bioscopen over voor 80 miljoen euro.


lees meer

Alice Scheiuit

Alice Scheiuit studeerde Film- en TVwetenschap, volgde cursussen filmmarketing en journalistiek en is actief in research, redactie en communicatie: o.a. Universiteit Utrecht, MEDIADesk, Sanoma, VPRO, Cinekid, DDG marketing, Mediawijzer, Atria, Filmdepot, Uitgeverij de Graaf en HFN. Focust op: Media- & cultuurbeleid; Beeldvorming & storytelling; Jeugd & media.
Twitter @scheiuit LinkedIn /alicescheiuit

XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px