banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

JT Hilversum opent feestelijk met Pak van mijn hart

23 september 2014

De nieuwe bioscoop JT Hilversum gaat maandag 27 oktober aanstaande officieel geopend worden met de vertoning van Pak van mijn hart. Dat heeft JT Bioscopen vandaag bekendgemaakt.

Pak van mijn hart is een romantische komedie van Kees van Nieuwkerk met hoofdrollen van Benja Bruijning, Fedja van Huêt, Chantal Janzen en Bram van der Vlugt. De Eyeworksfilm wordt 6 november landelijk uitgebracht door A-Film.

JT Hilversum is de eerste bioscoop in Nederland die uitgerust gaat worden met een primary Laser3D laserprojector van Barco. Daarnaast wordt het theater ook weer voorzien van Dolby Atmos. JT Hilversum krijgt in totaal zeven zalen en meer dan 1.400 stoelen.

De opening van de nieuwe bioscoop betekent de onmiddellijke sluiting van Euro, de bioscoop van JT die werkelijk op een steenworp afstand ligt van het nieuwe theater. Ook City, de andere bioscoop van JT in Hilversum, staat op de nominatie gesloten te worden. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer dat gaat gebeuren, bevestigt een woordvoerster.

Na eind augustus JT Hoorn te hebben geopend, gaat JT Bioscopen dit jaar ook in Eindhoven nog een nieuwe bioscoop openen. Dat gebeurt in december. Dat theater krijgt acht zalen. Volgend jaar opent JT ook nog een nieuwe bioscoop in Alkmaar. Dan heeft het concern in tweeënhalf jaar tijd maar liefst zes nieuwe bioscopen (inclusief JT Vlaardingen en JT Parkstad) geopend.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN