banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

JT Hilversum viert opening

27 oktober 2014

Vanavond wordt in Hilversum de officiële opening gevierd van JT Hilversum, de nieuwe bioscoop van het bioscoopconcern. Dat gebeurt met de première van de nieuwe Nederlandse film Pak van mijn hart.

JT Hilversum heeft in totaal zeven zalen en 1.400 stoelen. Het is de eerste bioscoop in Nederland die is uitgerust met een primary Laser3D laserprojector van Barco. Daarnaast is het theater ook weer voorzien van Dolby Atmos, het immersive 3D-geluidssysteem van Dolby. Het team medewerkers van JT Hilversum wordt geleid door theatermanager Jacco van de Ruit.

De opening van de nieuwe bioscoop betekent de sluiting van Euro en City, de twee bioscopen die JT jarenlang in Hilversum exploiteerde. Beide bioscopen draaiden kortgeleden al hun laatste voorstellingen.

Pak van mijn hart is de romantische komedie van regisseur Kees van Nieuwkerk met hoofdrollen van Benja Bruijning, Fedja van Huêt, Chantal Janzen en Bram van der Vlugt. A-Film brengt de film 6 november landelijk uit.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px