banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

JT viert opening 22e bioscoop

28 augustus 2014

Vandaag wordt in Hoorn de 22e vestiging geopend van JT Bioscopen. De bioscoop was de afgelopen weken al open voor het publiek, maar de officiële opening vindt vandaag plaats. JT viert het feest samen met Van der Valk Hotels en Flamingo Casino. De drie ondernemingen geven samen inhoud aan het nieuwe uitgaanscomplex aan Westfriese Parkweg 3, langs de A7 in Hoorn.

De bioscoop van JT beschikt over vijf zalen en 893 stoelen. Een van de zalen is weer ingericht als een zaal waar de XD Experience kan worden ervaren. Die zaal is niet alleen uitgerust met een groot scherm en royale stoelen, maar ook met twee rijen beweegbare DBOX stoelen en het geluidssysteem Dolby Atmos.

De in totaal 32 medewerkers van de nieuwe bioscoop staan onder leiding van theatermanager Franklin Schaper en general manager Mark Hulst.

Na de officiële openingshandeling vindt er een vertoning plaats van Into the Storm in Dolby Atmos.

JT opent dit jaar ook nog een nieuwe bioscoop in Hilversum en Eindhoven.

JT HoornJT Hoorn, de 22e bioscoop van JT Bioscopen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie