banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Kinepolis bouwt aan de toekomst

22 maart 2016

Nieuws uit Utrecht. Vorige week werd gemeld dat de fundering van Kinepolis Jaarbeurs is gelegd. De opbouw kan beginnen en het complex zal in het eerste kwartaal van 2017 de deuren openen. In het multiplex zijn veertien zalen voorzien en men verwacht een miljoen bezoekers op jaarbasis. Ook op personeelsgebied valt nieuws te melden.

Peter Isaak ( voorheen directeur Utopia Nederland) is inmiddels aangesteld als Country Manager Boxoffice, Sales en Marketing. Hij is hiermee eindverantwoordelijk voor Kinepolis Nederland wat betreft de combinatie programmering en marketing.

Jaap den Engelsman, momenteel nog theatermanager in Utopolis Almere, zal in Utrecht de functie van National ITS ( In Theatre Sales) gaan vervullen. Mariska Veenstra ( nu nog manager in Wolff City Utrecht )wordt de nieuwe theatermanager in Utopolis Almere en volgt hiermee Den Engelsman op. 

Wolff City en Wolff Catharijne

Sonja van Beek ( theatermanager Catharijne Utrecht) volgt Mariska Veenstra op in Wolff City. Dennis Askes zal tijdelijk haar taken waarnemen in Wolff Catharijne. 

Utopolis Emmen

Per 28 februari heeft Adam Gundogan de organisatie verlaten. Tijdelijk worden zijn taken waargenomen door Martin Horst en Ardi Sanwikrama ( Kinepolis Groningen). 

Met de overname van Utopia Nederland lijkt hiermee ook weer meer duidelijkheid te zijn gekomen op personeelsgebied. 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird