banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Kinepolis Breda officieel geopend

09 september 2016

Kinepolis CEO Eddy DuquenneKinepolis CEO Eddy Duquenne

In Breda vond gisteravond de officiële opening plaats van de nieuwe bioscoop van Kinepolis. De CEO van Kinepolis, Eddy Duquenne, hield de openingsspeech. Hij deed dat in aanwezigheid van een groot aantal genodigden waaronder Boaz Adank, wethouder economische zaken van Breda.

Kinepolis Breda kent tien zalen met in totaal 1.700 stoelen. Alle tien de zalen zijn uitgerust met laserprojectoren. Daarmee is het de eerste bioscoop in Nederland die dat heeft. De bioscoop heeft ook, wat Kinepolis de Laser ULTRA-zaal noemt. In de grootste zaal van het complex is een combinatie te vinden van laserprojectie, in de vorm van een Barco Flagship Laserprojector DP 4K-30L, en Dolby Atmosgeluid.

Kinepolis Breda

De bioscoop ging 1 augustus jongstleden voor het publiek in Breda en omgeving al open. Maar gisteren vond de officiële opening plaats. Dat gebeurde onder meer met de vertoning van Sully, de nieuwe film van regisseur Clint Eastwood.

De bioscoop verwacht vandaag of morgen de 50.000e bezoeker al te kunnen verwelkomen.

Kinepolis Breda ligt aan de Bavelseparklaan 4 in Breda. Het maakt deel uit van het nieuwe Breepark, de nieuwe vrijetijdslocatie direct gelegen aan de A27.

Kinepolis BredaFoto's Saskia Hagen

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird