banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Kinepolis Breda opent met speciale aanbieding

01 augustus 2016

Vanaf twaalf uur vanmiddag kunnen Bredase filmliefhebbers de nieuwe multiplex van Kinepolis komen uitproberen. De bioscoop op het Breepark biedt als eerste in Europa laserprojectie in elke zaal. Ook heeft Breda selectief Dolby Atmos, als enige in Nederland Laser ULTRA én een speciaal openingstarief.

Tot vanmorgen vroeg is er hard gewerkt om de bioscoop gereed te hebben voor opening. Het totaal aantal stoelen bedraagt 1700, verdeeld over tien zalen. Het grootste scherm is enorm: 20 bij 8,40 meter. Laserprojectie en Dolby Atmos vervolmaken de kijkbeleving. Als begin 2017 Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht opent zal het Belgische concern vijf multiplexen in Nederland hebben.

Uniek tijdens de openingsdagen is dat Star Trek Beyond tot en met 3 augustus exclusief te zien is in Laser ULTRA. Dit projectiesysteem van Barco biedt een haarscherp beeld, een breder kleurenpalet en een dieper contrast. Breda is de vijfde bioscoop van Europa met ULTRA en de eerste in Nederland.

Om de opening extra feestelijk te maken biedt Kinepolis een korting aan op de tickets. Parkeren is sowieso gratis, en er is voor zowel auto’s als fietsen plaats in de parking. Een ander extraatje zijn de zogenaamde Cosy Seats. Dit zijn extra luxe bioscoopstoelen met bredere armleuningen, per twee stoelen een eigen tafeltje en zelfs een kapstok voor je jas.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)