banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Kinepolis Jaarbeurs verwelkomt 100.000-ste bezoeker

10 april 2017

De 100.000-ste bezoeker liet Kinepolis Jaarbeurs afgelopen weekend niet zomaar naar binnen gaan. Kinepolis Jaarbeurs opende vlak voor de kerst al de eerste zalen, maar de officiële opening van alle veertien zalen vond plaats op 7 maart. Daarna kon het Utrechtse bioscooppubliek het langverwachte complex eindelijk in volle glorie bekijken. 

In de foyer van Kinepolis Jaarbeurs werd Mandy de Kwant gistermiddag verrast met de mededeling dat zij de 100.000-ste bezoeker van de bioscoop was. Ze ging met haar dochters naar het Smurfen Weekend dat de megabioscoop had georganiseerd. Uit handen van local boxoffice manager Henk Jan van Neerbos kreeg Mandy behalve een felicitatie en een bos bloemen ook een 10-sterrenticket.

Met veertien zalen en 3.200 stoelen is Kinepolis Jaarbeurs één van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van laserprojectie. Twee zalen hebben wat Kinepolis Laser ULTRA noemt: laserprojectie aangevuld met Dolby Atmos-geluid.

Kinepolis Jaarbeurs moet jaarlijks een miljoen bezoekers gaan trekken. Het theater ligt dus goed op schema, met dank aan publiekstrekkers als Beauty and the Beast, Kong: Skull Island, Ghost in the Shell en vanaf woensdag (special event) Fast and Furious 8.

 

Mandy de Kwant (tweede links) met haar dochters en local boxoffice manager Henk Jan van Neerbos.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird