banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Kinepolis Utrecht zoekt personeel

21 oktober 2016

Deze winter opent Kinepolis Jaarbeurs  zijn deuren. Er zijn honderd medewerkers nodig. Sollicitanten kunnen zich onder andere melden in een pop-upstore in Hoog Catharijne.

De bouw van Kinepolis Jaarbeurs vordert in rap tempo: deze winter opent de grootste bioscoop van Utrecht zijn deuren voor het publiek. Met de naderende opening in het vooruitzicht is deze week de zoektocht naar ongeveer honderd bioscoopmedewerkers gestart.

Om aandacht te vragen voor de bioscoop en de vacatures heeft Kinepolis in winkelcentrum Hoog Catharijne een pop-upstore geopend. Tot en met zondag 30 oktober 2016 kunnen gegadigden zich inschrijven voor een jobdag; filmfans kunnen alvast proef zitten op de comfortabele Kinepolis-bioscoopstoelen, al dan niet voorzien van een bak popcorn.

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee bioscoopgroepen en telt 47 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Zwitserland en Polen. In Nederland zijn Utopolis en Wolff Bioscopen onderdeel van Kinepolis.

Voor meer info klik hier.

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180