banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

KINO houdt maand lang trials

22 september 2016

Om verzekerd te zijn van een perfecte opening straks eind oktober, gaat het nieuwe filmtheater KINO in Rotterdam de komende weken eerst proefdraaien. Start is vanavond, de testfase loopt tot 20 oktober.

Dit doet het theater met favorieten die al reeds in de bioscoop hebben gedraaid, klassiekers en nieuwe titels. ‘Goed om op te warmen, het geluid te checken en het gevoel voor de nieuwe locatie te krijgen,’ aldus KINO. Tevens worden de keuken en de bar getest. Onder de titels: Captain Fantastic, The Infiltrator, Chinatown en Werner Herzogs kijk op internet, Lo and Behold.

Bijzondere voorstellingen de komende weken zijn een reprise van John Waters hilarische Polyester (09.10) en Danny Says, een documentaire over de roemruchte New Yorkse punkclub CBGB’s (14.10). Kino is het nieuwe Rotterdamse filmtheater aan de Gouvernestraat, de oude locatie van LantarenVenster. Cash geld wordt niet geaccepteerd.

 

Diane Kruger en Bryan Cranston in The Infiltrator / Dutch FilmWorks

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN