banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Kok Experience opent vandaag haar deuren

07 juli 2016

Vandaag beleeft Harderwijk de opening van Kok Experience, een multifunctioneel vermaakcentrum waar naast het spelen van lasergames en het bezoeken van een speelparadijs ook de nieuwste films bekeken kunnen worden in Kok CinemaxX. Vanaf tien uur vanochtend kunnen bezoekers terecht.

Vorig jaar leek het ambitieuze plan van ondernemers Johan en Thea Kok nog in zwaar weer te belanden, toen het bouwbedrijf dat Kok Experience zou neerzetten failliet werd verklaard. Maar driekwart jaar later gaat met nauwelijks vertraging het multifunctionele centrum toch gewoon open.

Bezoekers aan Kok Experience kunnen kiezen uit een scala aan activiteiten. Niet voor niets luidt de slogan van het centrum ‘fun, food & action’. In de indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ kunnen teams op een gebied van 500 m2 in het donker met elkaar strijden. Het speelparadijs van 1.000 m2 richt zich op de allerjongste bezoekers, en voor iedereen zijn er de vier zalen van Kok CinemaxX. Een restaurant completeert de uitgaansgelegenheid.

De vier zalen van CinemaxX bevinden zich op de tweede verdieping van het complex aan de Hoofdweg. Twee zalen bieden plaats aan 66 bezoekers en twee zalen kunnen elk 94 bezoekers herbergen. Met bioscooparrangementen kan een eigen verzorgde avond uitgekozen worden. Voor een vastgestelde prijs kiezen de gasten dan een diner, een consumptie en een lievelingsfilm.

Een van de vier zalen van Kok CinemaxX (foto: Kok Experience)

 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie