banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Komst Euroscoop Arnhem dichterbij

20 september 2017

Maandagavond is voor de tweede opeenvolgende week in de Arnhemse gemeenteraad gesproken over het plan van Euroscoop om een grote bioscoop in Arnhem Zuid te bouwen. Een meerderheid van de raad lijkt het plan te steunen.

Er wordt al lang over gesproken, maar ook gediscussieerd over het plan van Euroscoop om een tien zalen tellend complex te bouwen op het terrein van de voormalige Rijnhal in Arnhem. Voor- en tegenstanders kunnen het er niet over eens worden, maar in de Arnhemse gemeenteraad lijkt er inmiddels een meerderheid voor de bouw te zijn. Maar dan moet Euroscoop wel aan enkele voorwaarden voldoen. Bovendien wil de raad dat die afspraken zwart op wit komen te staan. 

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN