banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Nieuwe bioscoop in Harderwijk

26 januari 2016

Als alles mee zit is Harderwijk over een paar maanden een bioscoop met vier zalen rijker. Half september vorig jaar werd met de bouw gestart van een twee verdiepingen tellend gebouw waarin behalve een bioscoop ook een indoor speelparadijs, een restaurant en bioscoopcafé worden ondergebracht.

Kok CinemaxX gaat de bioscoop heten en de zalen zullen te vinden zijn op de tweede verdieping. Vier zalen met 60 tot 100 stoelen . De ticketverkoop vindt plaats in de foyer die overgaat in een bioscoopcafé waar 80 mensen een plekje kunnen vinden. Bij het gebouw ruime parkeergelegenheid. Eigenaar Johan Kok liet Holland Film Nieuws weten in juni / juli te willen openen voor het begin van de schoolvakanties. Het gebouw biedt genoeg vertier voor alle vakantiegangers, groot en klein. Naast zijn echtgenote, mede eigenaar,  zullen ook beide zoons en beide dochters mee gaan werken in het bedrijf.

Bioscoop Harderwijk

 

 

 

 

 

 

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
LadyBird