banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Nieuwe bioscoop in Veldhoven

19 februari 2016

In Veldhoven wordt momenteel grond bouwrijp gemaakt voor de bouw van een nieuw bioscoopcomplex. Als alles volgens plan verloopt zal de nieuwe bioscoop in het eerste kwartaal van 2017 de deuren openen.

Exploitant Han Wolf van RSB Cinemas exploiteert al bioscopen in Wijchen, Houten, Malden, Uden en Beuningen. In het nieuwe complex in Veldhoven komen vier zalen waar plaats is voor totaal 550 stoelen. De bioscoop wordt uniek voor Veldhoven en de regio. Het wordt een servicebioscoop met wall to wall projectie en uiteraard geavanceerd geluid. 

Bij de bioscoop wordt ook horeca gerealiseerd. Hiervoor is bioscoopondernemer Wolf nog op zoek naar een horeca exploitant die kansen ziet in samenwerking.

Veldhoven bioscoop vooraanzichtEen impressie van het vooraanzicht van de nieuwe bioscoop in Veldhoven

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird