banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Nog een nieuwe bioscoop voor Harderwijk

05 september 2017

Het rommelt in Harderwijk. De eigenaar van bioscoop Atlantic Robert van den Berg dacht in beeld te zijn voor de exploitatie van een nieuwe bioscoop, maar projectorontwikkelaar Synchroon heeft iets anders in gedachte. Dus komt de Atlantic' exploitant met zijn eigen plan: een nieuwe bioscoop aan de Flevoweg.

Het zit al enige tijd in de planning: een nieuwe bioscoop aan het water als onderdeel van het project Waterfront. De directeur van de huidige bioscoop Atlantic, Robert van den Berg, was er al enige tijd over in gesprek met projectontwikkelaar Synchroon. Hij moest naar eigen zeggen in de Stentor lezen dat de projectontwikkelaar echter met één grote partij in zee wil voor 'zowel een bioscoop, een hotel als horeca. Dat zijn wij dus niet.'

Van den Berg heeft besloten die plannen niet af te wachten, maar zelf een nieuwe bioscoop te gaan ontwikkelen. Hij heeft zijn oog laten vallen op het nieuwe winkelcentrum De Harder aan de Flevoweg in Harderwijk.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px