banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Nu al 100.000 bezoekers voor Pathé Zwolle

20 januari 2017

Pathé Zwolle heeft zijn bestaansrecht snel bewezen. Een maand na de opening op 15 december kon al de honderdduizendste bezoeker worden verwelkomd. De bioscoop met negen zalen vervangt het inmiddels gesloten complex De Kroon.

Gisteren werd het honderdduizendste ticket verkocht aan Joyce Spijker uit Epe. Ze ontving naast bloemen een Pathé Unlimited Card. Theatermanager Dennis Tulleken is natuurlijk buitengewoon verguld met de goede toeloop. ‘Het is werkelijk fantastisch dat het publiek direct massaal de weg weet te vinden naar onze nieuwe bioscoop. Ook de reacties zijn zeer positief. Mensen waarderen het grote aanbod en de uitstekende filmbeleving met onder meer Dolby Atmos.’

Het Dolby Atmos-geluidssysteem is geplaatst in de twee grootste zalen van Pathé Zwolle. De bioscoop heeft verder flink uitgepakt met ruime foyers, een zaal met laserprojectie, een Create Your Own Popcorn en als eerste Pathé een eigen Starbucks on the Go. Met acties als de 50Plus Bios – korting voor ouderen, inclusief extra’s - wil Zwolle ook in de rustige periodes de aanloop hoog zien te houden.

 Dennis Tulleken heeft goed nieuws voor Joyce Spijker / Pathé 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px