banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Ook Cineville in Groningen

31 oktober 2016

Cineville blijft maar uitbreiden: vanaf 3 november is Groninger Forum ook lid. Met de Cinevillepas gaan leden voor 19,- per maand onbeperkt naar de film bij alle aangesloten bioscopen door heel Nederland. Cineville telt vanaf donderdag 42 bioscopen in twintig steden, waaronder sinds vorige maand ook de nieuwe bioscopen KINO in Rotterdam en FC Hyena in Amsterdam.  

Met Groninger Forum is Cineville een succestheater rijker. Naast premièrefilms vertoont het filmhuis regelmatig specials in de vorm van eenmalige voorstellingen met livemuziek, of series als Cinemadiner, Boek & Film en International Movie Night. Daarnaast zijn er jaarlijks tourprogramma's van IFFR, IDFA en Cinekid.

Momenteel huist Forum nog in de oude Camera-bioscoop aan het Hereplein en in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat. Op dit moment wordt het nieuwe Groninger Forum gebouwd aan de Grote Markt. In 2019 opent daar een bioscoop met café, restaurant en dakterras met spectaculair uitzicht over de stad Groningen. En dus ook met Cinevillepas te bezoeken.

 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180