banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Opfrisbeurt voor Cinecenter

24 januari 2018

De Amsterdamse arthousebioscoop Cinecenter wordt aangepakt. Aan het begin van het nieuwe jaar is men begonnen met een verbouwing die in fases plaatsvindt. Eerst worden alle zalen onder handen genomen.

De vier zalen van Cinecenter krijgen allemaal nieuwe stoelen (Royal de Luxe) met meer beenruimte. De eerste rij wordt in alle zalen uitgerust met recliners, stoelen die deels naar achteren kunnen. Zaal een krijgt bovendien een groter scherm en een nieuwe geluidsinstallatie.

In de loop van het jaar gaat Cinecenter ook de gevel aanpakken en wordt de foyer onder handen genomen. Het is inmiddels twintig jaar gelden dat het theater voor de laatste keer grondig wordt aangepakt.

Van begin februari kan het publiek in ieder geval al op de nieuwe stoelen zitten. De afronding van de eerste fase wordt op 28 februari gevierd met een feestelijke heropening, zo laat Cinecenter weten. Dat gebeurt met de vertoning van Lady Bird van de voor een Oscar genomineerde regisseur Greta Gerwig.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN