banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Pathé bouwt nog een bioscoop in Rotterdam

20 december 2017

Het huidige Pathé de Kuip in Rotterdam Zuid.

De bouwdrang van Pathé kent geen grenzen. Ook niet in de stad waar de onderneming al met twee bioscopen is vertegenwoordigd. Pathé gaat een nieuwe bioscoop bouwen in Rotterdam. Het theater komt naast Ahoy. Het moet het nieuwe Hart van Zuid een flinke boost gaan geven.

Het aantal zalen en stoelen is nog niet bekend. Het complex gaat onderdeel uitmaken van Hart van Zuid. Dat project moet de zuidkant van de stad voorzien van de benodigde modernisering.

Naast een bioscoop maken ook een nieuw congrescentrum, een extra poppodium, een hotel, enkele restaurants en extra parkeerruimte deel uit van het Business & Entertainment gebied van Hart van Zuid.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
LadyBird