banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Pathé Helmond pakt uit

09 februari 2016

Naar aanleiding van het vijftienjarig bestaan van Pathé Helmond heeft de bioscoop een speciaal feestprogramma opgezet. Van zondag 14 tot en met  zondag 21 februari is er een filmweek vol voorpremières, speciale voorstellingen en activiteiten voor kinderen.

Onder de voorpremières de komedie Dirty Grandpa (Robert De Niro), de veelbesproken actiekomedie Deadpool en de romantische horrorfilm (ja, die bestaan) Pride and Prejudice and Zombies. Zondag 21 februari is er zelfs sprake van een heus PAC-festival met vijf voorpremières, waaronder prijswinnende films als Room, Brooklyn en Land of Mine.

Wie op donderdagavond 18 februari naar Helmond afreist kan alvast de nieuwe Nederlandse komedie Familieweekend met oner andere Jelka van Houten en Derek de Lint bekijken. Regisseur Pieter van Rijn is dan de speciale gast en zal na afloop vragen beantwoorden. Veel voorstellingen gaan vergezeld van een drankje. 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Dorst_HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie