banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Primeur recliners voor Vue Purmerend

24 oktober 2017

Foto Vue Purmerend, Jelle Draper

De bezoekers van Vue Purmerend worden sinds gisteren in een andere omgeving verwelkomd. De entree, foyer en bar van de bioscoop zijn vernieuwd. Dat is pas het begin. De bioscoop krijgt verschillende soorten bioscoopstoelen, waaronder de internationaal veelbesproken recliners.

Na de herfstvakantie begint men bij Vue Purmerend met de verbouwing van alle zalen. Belangrijk onderdeel van de metamorfose is dat de zalen worden uitgerust met verschillende soorten stoelen. Bezoekers kunnen straks kiezen uit luxe stoelen; comfortabele stoelen, vip-stoelen in het midden of recliners. Dat zijn stoelen waar de consument zelf de stand van kan bepalen en waarmee dus ook liggend naar de film kan worden gekeken. De filmzalen worden aangepast volgens het concept ‘Good, Better, Best’, aldus Vue.

Er is al enige tijd sprake van dat Vue wil inzetten op verschillende soorten stoelen. En dat de recliners, waar grote Amerikaanse bioscoopketens als AMC al voor hebben gekozen om het publiek nog meer in de watten te kunnen leggen, ook naar Nederland gaan komen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)