banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Sassenheim in beeld voor nieuwe bioscoop

26 februari 2016

NH Bioscopen wil gaan bouwen in Sassenheim. Naast Hotel Van der Valk aan de A44 gaat, als alles meezit, een complex gebouwd worden met zes zalen en 1.000 zitplaatsen.

Een bioscoop in Sassenheim is een lang gekoesterde wens van de gemeente. Het college heeft dus een zeer positieve instelling voor de bouw van de bioscoop die de voorlopige naam CinemA44 heeft mee gekregen. Bij de bioscoop zullen ook 336 parkeerplaatsen worden gerealiseerd.

Exploitant Frits Nieuwenhuizen van NH Bioscopen laat Holland Film Nieuws weten heel blij te zijn met de positieve houding van het college. Het plan gaat nu naar de gemeenteraad en als alles goed verloopt kan in het eerste kwartaal van 2017 worden begonnen met de bouw. Nieuwenhuizen hoopt dan kerst 2017 de deuren van CinemA44 te kunnen openen. 

Na Schagen, Texel, Hoofddorp en de in aanbouw zijnde bioscoop in Schalkwijk wordt dit dus de vijfde exploitatie van de ondernemer.

artist impression van CinemA44 in Sassenheim

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie