banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Vernieuwd Rembrandt Arnhem van start

23 februari 2016

Onder de naam stadsbioscoop Rembrandt vindt vanavond de officiële opening plaats van het vernieuwde Rembrandt Theater Arnhem. In oktober sloot de karakteristieke bioscoop na 62 jaar de deuren maar ondernemer en distributeur Pim Hermeling van September Film zag kansen de bioscoop aan het Velperplein nieuw leven in te blazen. 

Ondanks alle uitbreidingsplannen in en rond Arnhem ziet Hermeling grote kansen voor zijn stadsbioscoop. De programmering en sfeer zijn sterk veranderd. Naast actuele films zal er ook veel ruimte zijn voor retrospectieven en filmklassiekers. Vanavond vindt, na Amsterdam, de première plaats van Knielen op een bed violen in aanwezigheid van regisseur Ben Sombogaart en auteur Jan Siebelink. 

Hermeling verwacht op jaarbasis 200.000 bezoekers te kunnen trekken.

Stadsbioscoop Rembrandt heeft vijf zalen met totaal 1.194 stoelen.

www.stadsbioscooprembrandt.nl

 stadsbioscoop Rembrandt Arnhem

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
LadyBird