banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Vue Alkmaar opent op Valentijnsdag

13 februari 2016

Morgen is het Valentijnsdag en dat is de dag dat Vue Alkmaar de eerste films gaat vertonen in hun nieuwe complex op Overstad. De nieuwe bioscoop opent om 17.30 uur voor publiek.

Om de feestelijke publieksopening te vieren en omdat het Valentijnsdag is kan men deze avond gratis zijn of haar geliefde mee naar binnen nemen. Speciale gasten deze avond zijn voormalig eigenaar van JT Bioscopen Joop Punt en twee wethouders. 

De eerste bezoekers kunnen in zes zalen genieten van 13 hours, The Revenant, Ride Along 2, Goosebumps, Dirty Grandpa, 50 Shades of Black, Deadpool en Hail, Caesar! Op woensdag 17 februari draaien de eerste kinderfilms in Vue Alkmaar. De totale opbrengst van die middag gaat naar BIO Vakantieoord. 

Vue Alkmaar is een state-of-the-art bioscoop met zeven filmzalen en totaal 1.530 stoelen. Speciale VIP seating, Dolby Atmos geluid en laserprojectie brengen het publiek het beste op gebied van comfort, geluid en beeld.

Vue Alkmaar OpeningPoster opening Vue Alkmaar

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie