banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Vue Den Bosch dicht wegens verbouwing

08 februari 2018

Vanaf maandag 19 februari gaat Vue Den Bosch ruim een maand dicht wegens een ingrijpende verbouwing. De bioscoop zal heropenen met een innovatie, maar de leiding houdt de exacte veranderingen nog even onder de pet als verrassing.

Wel heeft het concern een slagzin bedacht die een indicatie is van wat komen gaat. ‘Wat er in Vue Den Bosch gaat gebeuren, daar val je steil van achterover.’ Dit lijkt een verwijzing naar recliner-stoelen, de extra brede en comfortabele zetels die achterover leunen mogelijk maakt en ook de voeten ondersteunen. Vue heeft daar in  Vue Purmerend een rij van geplaatst.

Maar eerst gaat Vue Den Bosch op zondag 18 februari uitpakken met een Closing Night. Direct na de allerlaatste filmvoorstelling worden de stoelen losgeschroefd, waarna een aantal stuks wordt verloot. Voor deze Closing Night zijn tickets van vijf euro te koop, waarvan de opbrengst naar Bio Vakantieoord gaat. Bezoekers krijgen tevens gratis popcorn en een drankje. De vertoonde films zijn Black Panther, Gek van Oranje en Den of Thieves.

Via de Facebookpagina van Vue Den Bosch zal het concern de Bosschenaren op de hoogte houden van de vorderingen van de verbouwing. Ook zijn er winacties waarmee je naam op de muren van het vernieuwde theater komt te staan, of waarmee tickets voor de feestelijke heropening gewonnen kunnen worden. De werkzaamheden gaan ruim een maand duren. Na heropening heeft Vue Den Bosch de beschikking over acht zalen. 

Black Panther is een van de films vertoond tijdens Closing Night, Den Bosch / Disney 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px