banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Vue Hilversum opent met Independence Day: Resurgence

21 juni 2016

Vandaag opent het Vue-theater in Hilversum officieel haar deuren. Dat doet het theater met de Nederlandse première van Independence Day: Resurgence. De voormalige JT bioscoop heeft een make-over ondergaan.

Behalve een nieuwe huisstijl heeft het theater nu ook VIP seating, luxe leren stoelen op de beste plekken in de zaal. Daarbij beschikt de bioscoop over een Dolby Cinema-zaal, die vorig jaar al in gebruik werd genomen.

In die zaal vindt vandaag de officiële opening van Vue Hilversum plaats met de Nederlandse première van Independence Day: Resurgence. De scifi-actioner van regisseur Roland Emmerich is het vervolg op Independence Day uit 1996. Ook in dit verhaal staat een aanval van buitenaardse wezens centraal. In de hoofdrollen zijn Liam Hemsworth, Jeff Goldblum en Bill Pullman te zien.

Speciaal voor de première van Independence Day: Resurgence staat er bij Vue Hilversum vandaag een origineel Lockheed F-104 Starfighter gevechtsvliegtuig.

JT Hilversum is, na Alkmaar en Hoorn, het derde theater dat nu officieel verdergaat als Vue. Eind 2016 moeten alle eenentwintig vestigingen een Vue make-over hebben gehad.

Independence Day: Resurgence (3D) wordt op 23 juni in Nederland uitgebracht door Warner Bros./20th Century Fox.

Foto: Liam Hemsworth in Independence Day: Resurgence / Warner Bros./20th Century Fox

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN