banner Pieter Konijn
NIEUWS - Op locatie

Vue Hoorn ontvangt miljoenste bezoeker

10 juni 2017

Eerder dan verwacht heeft Vue Hoorn de miljoenste bezoeker kunnen verwelkomen. Daarmee is de voormalige JT-bioscoop een van de succesnummers van het concern. Bezoekster Sjari Mol-Kaarsemaker werd vrijdagavond verrast met een cheque voor een jaar gratis naar de film.

Theatermanager Franklin Schaper der Alderwereldt van Sint John beaamt dat Vue Hoorn goed loopt. ‘Sinds de opening zijn onze bezoekcijfers jaarlijks telkens boven verwachting uitgekomen, en we blijven groeien. De miljoenste bezoeker komt dan ook eerder dan we hadden verwacht. Het geeft een geweldig gevoel bij te mogen dragen aan dit succes.’ Vue Hoorn bevindt zich in het Van der Valk hotel en biedt daarmee de bezoeker een unieke combinatie tussen bioscoop, casino, restaurant en hotel. De bioscoop heeft vijf verschillende filmzalen met in totaal bijna 900 zitplaatsen. 

Met de komst van de voormalige JT Bioscoop aan de Westfriese Parkweg kreeg Hoorn na 14 jaar weer een bioscoop. Het theater ontving binnen een maand na de opening al de 25.000ste bezoeker en mag nu binnen drie jaar de miljoenste bezoeker verwelkomen. Vorig jaar werd met de aanpassing van de Vue-huisstijl ook de foyer aangepakt en werden in alle vijf zalen vip-seats geplaatst. In de XD Experience-zaal kan de bezoeker D-BOX stoelen reserveren. Dit zijn speciale zetels die de bezoeker mee laten bewegen met de gebeurtenissen in de film. 

Sjari Mol-Kaarsemaker wordt blij gemaakt door Franklin Schaper der Alderwereldt van Sint John en zijn team / Vue   

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px