banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Aanstaande donderdag de nieuwe HFN #139

12 december 2017

De kersteditie van Holland Film Nieuws komt eraan. Aanstaande donderdag valt er weer van alles te lezen in deze laatste editie van het jaar. Allereerst onthullen wij een nieuwe filmprijs die aandacht vraagt voor filmpromotie. 

De Gerben Kuipers Loftrompet is bedoeld voor de meest geslaagde filmcampagne van het afgelopen jaar. Na alle titels van het afgelopen jaar de revue te hebben laten passeren beschrijft Gerben alvast zijn top tien en hoe hij tot zijn besluit kwam.

Pepijn Kuyper is de nieuwe directeur van filmtheater LantarenVenster in Rotterdam. In onze rubriek In the picture vertelt hij over zijn missie.

Dolby Cinema staat algemeen bekend als het beste bioscooptechnieksysteem ter wereld. Maar wat komt er allemaal bij kijken voor wij plaats kunnen nemen in een Dolby Cinema zaal? Redacteur Frank de Neeve volgde een aantal weken lang het hele proces.

Euroscoop slaat de vleugels uit in de Randstad. Euroscoop Schiedam is de nieuwe loot aan de stam van het Belgische concern. Holland Film Nieuws ging op bezoek.

Special-effectkunstenaar Erik-Jan de Boer staat centraal in Holland's Got Movie Talent. Na zijn Oscar voor de digitale effecten van Life of Pi staat hij meer in de spotlights dan ooit. Een gedreven gesprek.

En de vereniging van bioscopen en filmtheaters, de NVBF, viert binnenkort het 100-jarig bestaan. Hoe kwam de vereniging tot stand en hoe gaat dit eeuwfeest gevierd worden?

Dit en nog veel meer te lezen vanaf aanstaande donderdag in de nieuwe Holland Film Nieuws.

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px