banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Aanstaande donderdag de nieuwe HFN

13 juni 2017

Aan de vooravond van CineEurope 2017 verschijnt aanstaande donderdag de nieuwe HFN. Extra aandacht voor de beurs in deze editie. En er is meer...

Redacteur Patrick von Sychowski sprak met UNIC's Phil Clapp, Frank de Neeve ging op bezoek bij de technicus achter de ontwikkeling van EclairColor in Parijs en zag met eigen ogen het verschil in contrast. Tijdens de beursdagen krijgen exploitanten volop de gelegenheid speciale demovertoningen bij te wonen.

Maar we brengen meer nieuws. Een uitgebreid artikel over VR. Een gimmick of een ontwikkeling om scherp in de gaten te houden? Ook een kennismakingsgesprek met de nieuwe algemeen directeur van Pathé Nederland Dertje Meijer. Zijn er onder haar leiding veranderingen te verwachten bij het concern?

In de serie Holland's Got Movie Yalent vertelt cameraman Hoyte van Hoytema over zijn succes in Hollywood. Dit alles aan de vooravond van de première van Christopher Nolans oologsepos Dunkirk waar Van Hoytema beeldtechnisch verantwoordelijk voor is.

In productie brengt het verhaal achter Bankier van het verzet. Mark van den Tempel bezocht de set.

Films in eigen beheer distribueren. De mogelijkheden worden steeds ruimer met het bioscoopsucces van de documentaire Down to Earth als recent voorbeeld. Welke wegen moeten worden bewandeld buiten de reguliere kanalen om?

Dit en nog veel meer te lezen in Holland Film Nieuws de juni-editie. Vanaf aanstaande donderdag.

Mocht u onverhoopt het magazine niet (meer) ontvangen dan is er altijd nog de mogelijkheid u te abonneren op blad en online nieuws. Stuur dan een reactie naar info@hollandfilmnieuws.nl.


 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie