banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Adresboek 2016

31 mei 2016

Aanstaande vrijdag verschijnt het langverwachte Adresboek 2016. Met deze nieuwe versie van dit handige naslagwerk heeft het team van Holland Film Nieuws z'n uiterste best gedaan alle gegevens uit de branche weer zo up to date mogelijk te krijgen.

Van alle bioscopen en filmtheaters aangesloten bij brancheorganisatie NVBF zijn de nieuwste gegevens doorgevoerd. Ook van de filmdistributeurs alsmede van de eventdistributeurs, filmproducenten, filmorganisaties en leveranciers die nauw betrokken zijn bij het film- en bioscoopbedrijf vindt men in het Adresboek de gegevens.

Het boekwerk is te bestellen via info@hollandfilmnieuws.nl en kost € 55,== exclusief btw. Het Adresboek is een uitgave van Holland Film Nieuws.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px