banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Adresboek HFN 2018

23 januari 2018

Er wordt weer gewerkt aan het nieuwe Adresboek: een uitgave van Holland Film Nieuws. Er kan alvast worden ingetekend op deze nieuwe uitgave. De prijs bedraagt 60 euro exclusief btw, inclusief verzendkosten.

Bij voldoende animo zal Holland Film Nieuws ook dit jaar weer een nieuw Adresboek uitgeven. In het adresboek zijn de gegevens van alle bioscopen, filmtheaters, filmdistributeurs, filmproducenten, filmorganisaties en leveranciers aan het film- en bioscoopbedrijf te vinden. De diverse 'hoofdstukken', zijn duidelijk gerangschikt en er is extra informatie te vinden zoals een overzicht op theaternaam en -plaats. 

De uitgave wordt eind april / begin mei verwacht.

Mochten er zich ten opzichte van de editie 2017 wijzigingen in uw bioscoop, filmtheater of filmorganisatie hebben voorgedaan stuur dan een e-mail naar: riet@hollandfilmnieuws.nl onder de vermelding: wijziging Adresboek 2018

Deadline voor het doorgeven van wijzigingen: vrijdag 16 februari 2018.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN