banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Afscheid Pathe Rembrandt Arnhem met filmklassiekers en expositie.

11 augustus 2015

De karakteristieke bioscoop Pathe Rembrandt Arnhem sluit in oktober de deuren om plaats te maken voor het nieuwe complex Pathe Arnhem.

In september neemt de bioscoop afscheid met de expositie Herinneringen aan het Rembrandt theater en op zondagmiddagen zijn er vertoningen van de filmklassiekers West Side Story, Breakfast at Tiffany’s, Jaws en Titanic 3D.

Het huidige Rembrandt theater opende op 16 december 1954 de deuren en was onderdeel van de wederopbouw van Arnhem. De voorganger werd in de oorlog totaal vernietigd.

De hele maand september zal de expositie Herinneringen aan het Rembrandt theater te bezichtigen zijn in het complex. Veel fotomateriaal en memorabilia van begin 1900 tot heden.

Naar verwachting opent het nieuwe Pathe Arnhem eind oktober de deuren met negen zalen en bijna 1.700 stoelen. Ook krijgt Pathe Arnhem een IMAX zaal en Dolby Atmos geluid.

 

www.pathe.nl/rembrandt-arnhem

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie