banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Albumpresentatie Kanye West in bioscopen

10 februari 2016

Morgen lanceert Kanye West zijn nieuwe album Waves met een optreden in Madison Square Garden, New York. Via een livestream kunnen Nederlandse bioscoopbezoekers van onder meer Kinepolis en Pathé meegenieten.

Waves is de opvolger van het populaire Yeezus-album uit 2013, en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Een nieuw hoogtepunt voor de experimentele hiphopper? Een last-minute naamsverandering – de plaat heette lang Swish – geeft al aan dat Kanye er tot vlak voor de première aan heeft gesleuteld.

Een live-albumpresentatie inclusief wereldwijde streaming is betrekkelijk onontgonnen gebied. Reden genoeg voor fans om dit mee te willen maken. Verschillende Nederlandse bioscoopconcerns maken het anderhalf uur durende event mogelijk: morgenavond om 22 uur in onder meer Kinepolis Enschede, Wolff Groningen en Pathé Den Haag.

Het event vindt tevens plaats bij CineCity Vlissingen en in Royal Echt. Voor een compleet overzicht van alle theaters, raadpleeg de agenda’s. Let wel: vanwege mogelijke naaktheid is de toegang achttien jaar en ouder.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird